Biković promenio lični opis, žene glasaju: Stara ili nova boja kose, koja mu lepše stoji? ANKETA

Biković promenio lični opis, žene glasaju: Stara ili nova boja kose, koja mu lepše stoji? ANKETA

Autor: | 03/09/2023

0

Miloš Biković je jedan od onih glumaca koji privlači pažnju javnosti, gotovo svakom objavom na društvenim mrežama, a sada se odlučio na drastičan korak - promenio je boju kose i zapalio internet!

Kolchin Photo

 

Naime, glumac je za potrebe jednog projekta odlučio da ode kod frizera i postane plavušan, te je sa pratiocima podelio svaki proces farbanja.

Pročitajte: Majka Miloša Bikovića stajlingom i harizmom OČARALA sve na premijeri - Marija nije štedela reči za izabranicu svog sina FOTO

Glumac je objavio nekoliko selfi snimaka kojima je pokazao kako mu stoji nova frizura, kojom, ako je suditi na osnovu grimase koju je napravio ni sam nije oduševljen.

- Nisam poludeo. Novi projekat je u pitanju. Doduše projekat nije dokaz. Samo pokriće - napisao je Miloš u opisu fotografije.

Instagram

Podsetimo se Biković je za potrebe filma “Izazov” snimljenog u svemiru, dnevno deset puta mora da bude u bestežinskom stanju.

Za potrebe filma glumac je bio u avionu koji se sa 9.000 metara nadmorske visine naglo spuštao ma 6.000, kako bi ekipi pružio 23 sekunde bestežinskog stanja, tokom koji su trebali da od jedne tačke dolebde do pacijenta, uzmu instrumente i stave na njega "portove" kao za operaciju.

Pročitajte: Nećete verovati ko je dečak sa slike - Danas slavi 35. rođendan, ozbiljan je frajer i jedan od najpoželjnijih neženja

"Pošto avion krene opet da se diže, ponovo vas zalepi. Mi legnemo, i opet ustanemo i nastavimo operaciju gde smo stali", objasnio je Biković.

Prema njegovim rečima, dnevno je tako bivao deset puta u bestežinskom stanju leteći avionom, i posle pauze - još deset puta.

Boško Karanović

 

Proveo je oko 30 snimajućih dana u centru za pripremu kosmonauta i još nekim lokacijama, tako da verujemo da mu promena boje kose nije toliko teško pala, a vi glasajte u anketi ispod koja frizura mu više pristaje.

Koja boja kose bolje stoji Milošu Bikoviću?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti