Ne veruje u kreme i skupe tretmane: Ovako se Ana Stanić bori protiv celulita FOTO

Ne veruje u kreme i skupe tretmane: Ovako se Ana Stanić bori protiv celulita FOTO

Autor: | 16/08/2023

0

Ana Stanić pronašla je način da zaustavi vreme. Ima 47 godina, a mnogi kažu da nikad bolje nije izgledala. Tome svakako doprinose zdrav način ishrane, vežbanje, ljubav, skladan porodični život... Savršenu liniju pokazala je i na jednoj plaži u Grčkoj.

Instagram

 

Ne samo što popularna pevačica nema ni gram celulita, nego se pojavila u modelu kupaćeg kostima koji je proslavila Pamela Anderson. Mogla bi bez problema da zauzme visoku poziciju na izboru za najzgodniju čuvarku plaže.

Pročitajte: Od nje je nasledila lepotu - Ana Stanić objavila fotografiju majke koju retko pokazuje

„Alava na more“, napisala je pored prizora koji je mnoge, posebno pripadnike jačeg pola, ostavio bez teksta, mada su neki uspeli da prozbore pokoju reč: „Baywatch se reprizira“, „Bond devojka“, „Sirena“, „Ja sam se zaljubio“...

Instagram

 

Na pitanje kako se bori protiv najvećeg ženskog neprijatelja, celulita, Ana je svojevremeno odgovorila:

‒ Volim da odem na masažu nogu, tada mislim da sam učinila nešto dobro za svoju kožu i noge. Celulit najčešće imam zimi zato što mnogo sedim i jedem težu hranu, ali kako se približava toplije vreme, počinjem više da se krećem, menjam ishranu i sve nekako dođe na svoje. Ne verujem previše u kreme protiv celulita ni tretmane, već u dobre masaže, fizičku aktivnost, dosta vode i kontrolisanu ishranu.

Instagram

 

Brine i o koži, posebno dok je na letovanju u toplijim krajevima.

‒ Volim blagu preplanulost i nisam od onih koji stavljaju zaštitni faktor na lice i telo pri svakom izlasku iz kuće, ali na moru to radim vrlo revnosno. Svesna sam opasnosti od sunca, ali istovremeno svaka plavuša zna da najbolje izgleda kada je preplanula – rekla je Ana tada za Story.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti