Prvomajski praznik u vili Đokovića kraj Rume: Srđan i Dijana u ovoj oazi okupljaju prijatelje

Prvomajski praznik u vili Đokovića kraj Rume: Srđan i Dijana u ovoj oazi okupljaju prijatelje

Autor: | 01/05/2024

0

Vila Đokovića kod Rume oaza za druženje

Srđan Đoković nedavno je imao ozbiljan zdravstveni problem usled povrede ramena, zbog čega je operisan u Urgentnom centru, a na svu sreću, sve je prošlo u najboljem redu.

R. Z. / ATA Images

 

Srđan će prvomajske praznike najverovatnije provesti kod kuće, za razliku od prethodnih godina kada je sa društvom i suprugom Dijanom bio u veličanstvenoj porodičnoj vili kraj Rume, gde se roštiljalo u prisustvu poznatih lica.

Među gostima našla se i Vesna de Vinča koja je te godine sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila delić atmosfere iz vile porodice Đoković.

Pročitajte: Novak i Jelena renoviraju kuću po feng šui pravilima - Zavirite u raskošni enterijer Biserne vile u Marbelji

Naime, ona je pozvana na ručak kod Dijane i Srđana Đokovića, te je sumirala utiske nakon druženja u vili.

- Prvomajski ručak na jezeru kod mojih divnih Đokovica. Dijana i Srđan su ovde napravili raj! - poručila je De Vinča u opisu fotografija.

Instagram/vesnadevinca

 

Podsetimo, najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, osim vile, izgradio je i velelepnu kamenu pećinu i bazen na svom imanju u Pavlovcima.

Pećina je od kamena, visine nekoliko metara. U unutrašnjosti je prostrana šupljina, a na gornjem delu nalaze se stepenice s leve strane koje vode do tobogana, koji se nalazi s desne strane.

Pročitajte: Ekskluzivno - Prve fotografije Đokovićeve vile na Kosmaju, Elena se potresnim rečima oprostila od imanja

Na sredini je vodopad iz kojeg se voda sliva direktno u prostrani bazen.

Na ideju da se izgradi oaza mira u Vojvodini došao je Novakov otac Srđan, koji je želeo da se čitava porodica Đoković jednog dana odmara na jezeru.

Instagram/vesnadevinca

 

Letnjikovac njihove porodice prostire se na placu od nekoliko hektara sa pristanom na jezeru, a sam objekat, u koji su se nedavno uselili, ima oko 1.200 kvadratnih metara.

Porodici Đoković bilo je izuzetno značajno da vikendica bude izgrađena u prirodi, pa su zato odabrali zelenilo skriveno daleko od očiju javnosti.

Instagram/vesnadevinca

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram/vesnadevinca/Antonio Ahel/Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti