Modni okršaj prvih dama Srbije i Ukrajine: Ko se lepše obukao za šetnju Beogradom? ANKETA

Modni okršaj prvih dama Srbije i Ukrajine: Ko se lepše obukao za šetnju Beogradom? ANKETA

Autor: | 13/05/2024

2

Tamara Vučić, u razmaku od samo nekoliko dana, ugostila je prvu damu Kine Pang Lijuen, a zatim i suprugu predsednika Ukrajine Olenu Zelensku.

Instagram

 
 

„Drago mi je što imam priliku da, nakon moje posete Kijevu septembra prošle godine i učešća na trećem Samitu prvih dama i gospode, u Beogradu ugostim Olenu Zelensku, suprugu predsednika Ukrajine”, poručila je Tamara Vučić preko zvanične Instagram stranice.

Pročitajte: Tamara Vučić suptilnom simbolikom na haljini odala poštu kineskoj kulturi i tradiciji

Supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića gošći iz Ukrajine pokazala je brojne znamenitosti prestonice, a prošetale su i Kalemegdanom.

Olena Zelenska je posetu Beogradu započela obilaskom Biblioteke grada Beograda, gde je obišla „Rimsku dvoranu”, kao i „Ukrajinsku policu”, kutak biblioteke sa ukrajinskim knjigama, koji je osnovan pod njenim patronatom.

Instagram

 

Takođe, imala je priliku da vidi i Beogradsko četvorojevanđelјe iz 16. veka, prvu knjigu štampanu u Beogradu.

Instagram

 

U Rektoratu Univerziteta u Beogradu potpisan je sporazum o naučnoj, obrazovnoj i kulturnoj saradnji između Beogradskog univerziteta i Narodnog univerziteta u Kijevu „Taras Ševčenko”.

Ovo je bila još jedna prilika da Tamara Vučić, osim znanja, ljubaznosti i harizme, pokaže i urođenu elegancijuUlicama Beograda prošetala je u dugoj beloj haljini, sa naboranim strukom i rukavima.

Instagram

 

 Prva dama Ukrajine i sama se opredelila za belu boju, s tim što je iskombinovala belu bluzu i široke crne pantalone visokog struka.

Koja kombinacija vam se više sviđa?

 

Komentari (2)

Loading
Eva Čubrović Boško Karanović, Jacob King/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti