Razlika u godinama začuđujuća: Na novoj fotografiji se vidi koliko je Željko zapravo stariji od Jovane

Razlika u godinama začuđujuća: Na novoj fotografiji se vidi koliko je Željko zapravo stariji od Jovane

Autor: | 01/05/2024

0

Jovana i Željko Joksimović razlika u godinama

Jovana Joksimović proslavila je rođendan u krugu prijatelja, a prelepa voditeljka napunila je fantastične 43 godine.

S obzirom na to da nas Jovana retko kada počasti fotografijama iz privatnog života, pravo iznenađenje upravo se desilo na njen rođendan, kada je podelila delić atmosfere iz restorana, gde se slavilo do kasnih sati.

Slavljenica je nosila kratku roze haljinicu koju je kreirala njena dugogodišnja prijateljica Marija Tarlać, a uz nju Jovana je ponela savršen make-up i neodoljiv osmeh na licu.

 

 

Ispod objave nizali su se komentari na račun Jovaninog izgleda i gotovo da niko nije ostao ravnodušan na njenu mladolikost, pa je tako podstakla mnoge da se zapitaju koliko je njen suprug Željko Joksimović zapravo stariji od nje.

Jovana i Željko Joksimović - razlika u godinama

U intervjuima poznatog para često se čuju rečenice: „Srećan sam što je Jovana mene odabrala” ili „Željko je za mene idealan u svakom pogledu”.

Pročitajte: Posle dugih 16 godina - Jovana Joksimović pozvala Leontinu, pa svima stavila do znanja šta misli o Željkovoj bivšoj

Oni koji imaju priliku da s parom Joksimović provode vreme kažu da se to što oboje govore oseća u njihovoj komunikaciji – svakog dana, u svakoj situaciji.

M.M. ATA Images

 

Lepa voditeljka je jednom prilikom u intervjuu za Hello! otkrila da je poenta u tome što su odavno naučili da se ne plaše sreće, već da je prihvataju i žive. Potom je dodala:

- U svakom životu, pa i u našem, ima i nesrećnih događaja, ali svi, pa i mi, posle njih nastavljamo dalje. Tako doživljavamo i sreću, kao nešto što nam se dogodilo, hvala bogu, i sa čim treba da nastavimo dalje.

S druge strane, Željko je otkrio da li u njihovom domu zbog prirode posla ima nervoze i napetosti.

- Nema nikakve napetosti. Kao glava porodice ja uvek popustim. Onda malo sačekam, pa probam ponovo. Na kraju mi uglavnom i uspe ili tako bar izgleda. Jovana je mudra žena, pusti me da izgleda da sam glavni - istakao je Željko.

Pročitajte: Bivša žena Željka Joksimovića se javno obratila Jovani - Tužno je to, Jovana... Veruješ li u Boga?

Upoznali su se davne 2008. godine na prestižnom takmičenju. 

Nakon nekoliko godina skladne veze, Željko i Jovana venčali su se na Maldivima 20. januara 2012. godine, tiho i bez pompe.

Par je potom dobio sina Kostu, a posle dve godine braka priredili su i romantično crkveno venčanje u Beogradu.

Nakon toga, njihovu sreću su upotpunile bliznakinje Srna i Ana, a par i dalje izgleda skladno i zaljubljeno kao na početku i čini se da razlika u godinama nikada nije bila prepreka za njihovu ljubav, a u pitanju je devet godina.

Instagram screenshot @jjovanajoksimovic

 

Željko je rođen 1972, a Jovana 1981. godine. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti