Od luksuza ništa, samo cigle: Bogdanina kuća u Titelu bila daleko od vile kakva je sada

Od luksuza ništa, samo cigle: Bogdanina kuća u Titelu bila daleko od vile kakva je sada

Autor: | 21/11/2023

0

Kuća porodice Rodić u Titelu bila je skormna

Veza, a zatim i brak, njihove ćerke Bogdane sa Veljkom Ražnatovićem usmerila je medijsku pažnju ka porodici Rodić iz Titela, a to interesovanje dodatno je pojačano kada je ćerka Bojana postala snaja Goce Božinovske.

Creative Couple Media

 

Danijela i Bogdan Rodić važe za vredne, skromne i čestite ljude, tako su vaspitali i svoje tri ćerke –NatašuBojanu Bogdanu, pa ne čudi što su u svom mestu porodica za primer.

Pročitajte: Imaju snajke iz iste porodice, ali jedna drugoj ne dolaze u kuću - Zbog ovih reči je Ceca precrtala Gocu Božinovsku

Ipak, dom Rodića u Titelu nije uvek bio luksuzan kao sada. Vreme za renoviranje došlo je kada se porodica proširila i kada je osim zeta, Bogdan dobio i dva unuka Željka i Krstana koji se najviše raduju velikom i prostranom dvorištu.

Printscreen Pink

 

Kako su se oduvek bavili poljoprivredom i uzgojem pilića, koji se mogu naći na nekoliko pijaca – što u Beogradu, što u Vojvodini, tako su zarađeni novac ulagali u porodičnu firmu i kuću.

Blic TV printscreen

 

U Titelu su izgradili višespratnicu koja se ističe belom fasadom, dok dvorište okružuje betonska ograda i kapija od kovanog gvožđa.

Pročitajte: Sreća trostruko veća - Veljko i Bogdana čekaju bebu, posle Željka i Krstana stiže...

Unutrašnjost njihovog doma odiše luksuzom koji je vidljiv na svakom koraku – od mermernih podova do skupocenih kristalnih lustera.

Blic TV printscreen

 

Kuhinja i trpezarija spojene su u jednu veliku prostoriju. U prvom planu su ugradni elementi u beloj boji, masivan trpezarijski sto i tapacirane zlatne stolice.

Blic TV printscreen

 

Zahvaljujući ćerkama Bogdani i Bojani, njihovi roditelji dobili su četiri unuka, a ponosni baba i deda obezbedili su im pravi dečji vozni park, pa mališani mogu da uživaju vozeći oko kuće automobilčiće na akumulator ili bicikle.

Blic TV printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović